miercuri, 8 ianuarie 2014

un nou proiect pe blog

Buna la toti!
Pe data de 17 octombrie 2013 eu am creat acest blog si de la inceput eu nu ma gindeam sa fac proiecte  noi adica eu ma gindeam ca pur si simplu voi scrie despre mine insa pe parcurs eu am inteles ca asta nu e de ajuns si ca sa fie mai interesant trebuie de adaugat ceva inafara de viata mea si anume ce am adaugat e:ce am mincat azi,filmele care le-am privit,shop,Poze,sfaturi... asta tot nu sa facut intr-o zi adica pe parcurs eu m-am gindit ca sa includ cite ceva si ele nu mergeau in anumita ordine dar cind eu ceva vreoiam sa va spun eu scriam si poate voi nici nu ati observat ca acestea sunt niste proecte si ati crezut ca eu pur si simplu am vrut am luat si am pus un film acolo sau 2:D Eu am observat ca aceasta idee cu filmele cu mincarea multi au vazut si au facut asa si la ei in blog asta e foarte bine dar voi trebuie sa mai creati si alte proecte nu numai cele care exista deja pentru ca blog-ul vostru nu trebuie sa fie copia la alt blog.De ce eu am pornit tema asta?pentru ca acum eu am observat multi care citesc blog-ul meu incearca si ei sa faca unul si asta e foarte,foarte bine deoarece acum e foarte greu sa gasesti un blog bun si interesant de aceea eu mereu ma stradui sa va ajut cu ceva sa va dau niste sfaturi la cei care imi scriu mie pe odnok ca sa spun ce parere am despre blog-ul lor asa ca daca aveti vre-o problema puteti sami scrieti.

Haideti sa trecem la noul proiect pe blog-ul meu pentru ca de azi inainte eu va voi spune ce proecte noi vor aparea ca voi sa va dati parerea si eu sa stiu daca o sa va placa sau nu.
Proectul se numeste:Ce cred eu despre stilul tau?
Eu l-am creat deoarece multe fete ma intreaba daca un anumit lucru care ele sau cumparat e la moda sau nu? sau daca imi place? si ele trebuiau poza sa o trimita pe skype .... dar de azi inainte fiecare din voi va putea afla parerea mea despre cum va imbracati voi.
de 2 ori pe saptamina voi imi veti trimite pozele voastre cu cum sunteti imbracate(pot fi si baieti:D) si eu voi alege 1 poza si voi spune ce mi-a placut ce nu si niste sfaturi.
1.Pozele voaste trebuie sa fie pe odnok ca eu sa le pot vedea si copia ca sa le pun pe blog.
2.In poza trebuie sa fiti voi adica sa nu fie fake dar pozele voastre.
3.In poza trebuie sa fiti de sus pina jos.
4.Si cea care vrea ca eu sa scriu ce cred despre stilul ei imi scrie mie in mesaje pe odnok,nu pe ask sau in alta parte numai pe odnok.

Cred ca o sa va placa acest proect si prima poza despre care imi voi expune parerea o voi alege azi asa ca go!
<3

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu