luni, 30 iunie 2014

CoverZ

Buna la toti!
Acum a iesit o moda cu huse pentru telefoane de aceea si eu am hotarit sa imi comand o husa frumoasa la care sa ma uit si sa ma simt fericita.Nu am vrut sa imi comand din Rusia deoarece cred ca si in MD sunt lucruri frumoase si calitative de aceea am intrat pe http://coverz.md/  si acolo am gasit ceea de ce am nevoie.Foarte bune lucruri fac si la un pret destul de mic dupa parerea mea.La Moscova asa huse costa peste 1000 rub asta undeva 400 lei asa ca concluzia puteti sa o faceti singuri.Este mare diferenta dintre 400 lei si - 189 lei de aceea eu va recomand acest site si am incredere in el 100%.Dupa cite am inteles husele vin in cel mult 25 zile si asta e destul de normal.Designul la huse e minunat si pe gustul tuturor asa ca sigur veti gasi ceva pentru voi.Imi mai place ceea ca fac huse pentru mai multe modele de telefoane(Nokia,HTC,Iphone,Samsung,Sony,LG si Google) asa ca asta tot e un plus.Eu am ales pentru Sony Xperia Z o husa cu NEW YORK deoarece voi stiti ca eu ador acest oras si vreau mereu sa fie la mine in buzunar:D.Acolo erau mai multe care mi-au placut cu New York,dar eu totusi am hotarit sa imi comand cel cu imaginea podului din NY<3(poza mai jos).
Pentru mai multa informatie:
Pagina de facebook --> https://www.facebook.com/coverzmoldova
Pagina de Odnok ---> http://www.odnoklassniki.ru/coverzmoldova




duminică, 29 iunie 2014

Teen Wolf

Salut la toti!
De ieri eu am inceput sa ma uit la un serial care se numeste "Teen Wolf".De obicei eu nu ma uit la asa tip de seriale,dar nu stiu de ce am hotarit sa incep sa-l privesc pe acesta.Chiar din prima serie eu am inteles ca o sa imi placa si ca e foarte interesant.Azi am terminat de privit 1 sezon si vreau deja sa il privesc si pe al doilea.Au fost si serii strasnice,dar nu chiar foarte tare insa oricum daca nu iubiti asa ceva mai bine sa nu il priviti.Eu tot nu prea iubesc filmele strasnice,dar acesta nu stiu cum parca nu tare ma speriat deoarece eu filmele cu vampiri sau cu оборотень le priveam fara frica.Din vina ca am inceput sa ma uit la acest serial eu ieri nu am pus pe blog.Voi cred ca ati observat ca eu mereu cind gasesc un serial interesant pai rar pun pe blog.Eu in 2 zile am privit un sezon:D si pe linga asta 1 film si inca 8 serii din alt serial:D.Acum eu vreu sa ma uit la sezonu 2 macar 2 serii si  sa ma culc asa ca noapte buna la toti:*<3
Iata unde puteti privi serialul --> http://seasonvar.ru/serial-2508-Volchonok-1-season.html

vineri, 27 iunie 2014

Ziua de azi.

Buna la toti!
Azi ca de obicei m-am trezit pe la vre-o ora 12 si ca de obicei am mincat si am stat la pc,nimic neobisnuit.Adica a fost si ceva neobisnuit:D mi-am spalat dintii cu sare:D am vrut sa vad daca intradevar merge si chiar devin albi,dar vreau sa va spun ca mai mult eu niciodata  nu ii mai spal cu sare deoarece... nu vreau sa va spun ce senzatii ai deoarece e greu de descris asta:D.Pe la orele 16 am plecat sa ii fac fotosesie unei prietene si dupa am plecat la magazin si deja acasa.Am redactat citeva poze si m-am dus sa mai vb cu mama despre scoala si ce voi face mai departe adica unde voi pleca sa invat.Mama vrea sa ma duca sa inval la Moscova,dar dupa cum stiti  acum e cam complicat cu asta deoarece vedeti ca Moldova e pe cale de a intra in UE si asta duce la ceea ca sa plecam in Rusia doar cu viza.Tata vad ca nu prea isi face griji de asta de aceea cred ca nici eu nu ar trebui,dar oricum daca va fi cu viza pai va fi mai greu pentru toti care au un loc de munca in Rusia.Nu vreau sa incep acum cu politica deoarece nu ma cred un mare politician,dar din cele spuse am inteles ca tarile care doresc sa intre in UE (Ucraina,Gruzia,Moldova) nu inteleg ca daca ele vor intra pai productia din tari ca sa o aduca pe piata din UE o sa trebuiasca sa plateasca insa ca UE sa aduca productia in aceste tari nu va plati nimic:).De aici puteti sa va faceti concluzie....
Mia placut mult cum a spus V.Putin:D https://www.youtube.com/watch?v=UOsI6iyxZxY si principalul ca e corect spus:D Germania nu doreste gaz,nu doreste sa dezvolte energia nucleaza:D atunci cu ce se vor incalzi?cu lemne? dar lemnele de unde le vor lua? din Siberia:D si tot la Rusia ajunge:D.Multi spun ca rusii sunt rai si nu stiu ce,dar haideti sa ne gindim cine a inceput cele 2 razboaie mondiale? Germania:) si cine le-a sfirsit? Rusia.Rusia mereu a vrut pace deoarece e o tara bogata si ea nu are nevoie sa se certe cu cineva insa alte tari sunt invidioase si mai ales America:).Cred ca aici o sa sfirsesc acest post deoarece nu vreau sa va impun parerea mea si cred ca fiecare are opinia sa in legatura cu intrarea in UE si aici nu hotarim noi asta,dar cei de sus asa ca nu vad care e pontul sa ne certam si sa cautam vinovatul.



joi, 26 iunie 2014

GATA,AJUNGE!

Buna la toti!
Traim in asa o tara plina de oameni care nu isi pot tine parerea pentru ei si care mereu stiu numai a jigni persoane,care au doar invidie si nimic bun si pretios in ei.Imi este rusine ca m-am nascut in asa o tara si bravo celor care pleaca de aici.Poate ca asta nu suna chiar patriotic,dar nu e pe asta principalu ca asta e adevarul.Nu stiu de cind a inceput aceasta moda de a spune "Bieber e LOH" si eu tot incerc sa inteleg dc e loh si tot nu pot gasi un argument.Dupa cite stiu eu doar oamenii debili care nu judeca pot spune ceva ce nu e real.Iata serios cum poti spune ceva fara ca sa argumentezi?
"Bieber e LOH" deja nu e in moda sa spui.... asta arata cit de gopnic si cit de fara logica esti.Daca nu iti place persoana data pur si simplu nu jigni pe cineva care o are ca idol si ca cineva de la care poti lua exemplu.Ca si fiecare om el a facut greseli,a fumat ce nu trebuia,a mers la volan in stare de ebrietate... dar oare oamenii de rind nu fac asta?
Pe linga tot ce am enumerat mai sus el a facut si ceva ce nu toti oamenii o fac.A daruit unei fetite citeva clipe de fericire nu prin bani,dar prin felul lui de a bucura oamenii prin prezenta lui,prin iubirea lui care o transmite si desigur ca prin suflet.Bieber a dat citeva clipe de fericire nu numai unui copil,dar la mai multi.Daca cineva din cei care il numesc LOH a facut atit bine unor copii bolnavi pai eu nu stiu... .
Vreau sa ajunga la voi ideea ca GATA,AJUNGE sa judecati oamenii si sa ii jigniti numai pentru ca ei il vad pe Bieber asa cum este el.Terminati atita sa va credeti mai buni cind de fapt sunteti nimeni pe linga aceasta persoana.Eu vreau ca fiecare din cei care sunt de acord cu mine sa scrie pe ask sau pe odnok la status"Il respect pe Bieber pentru tot ce face" si dupa sa imi trimiteti mie pe odnok sau pe ask si eu o sa va pun like deoarece merita.Haideti sa facem ceva ca oamenii sa inteleaga ca Justin nu e asa cum spun toti gopnicii.




Cit adevar intr-un film))

Ieri am privit un film care se numeste "Justin Bieber:Believe" si vreau sa va spun ca el intradevar are acolo multa dreptatea de aceea eu recomand acest film la toti.Mi-a placut foarte mult cum el a spus:"Cind te ridici,toti asteapta caderea ta" asta e pur adevar si la ce nivel sa ridicat el si cine a devenit arata cit e de tare si eu nu stiu daca am mai vazut vre-un om care sa fie asa cum el.Voi va dati seama ca el nu poate sa se duca singur pina la magazin sa cumpere o inghetata, el nu are o viata normala si toti mereu il pozeaza si nu ii da pace.Cred ca nimeni nu ar putea rezista asa cum rezista el.... .Pe linga multime de fani el are si oameni care mereu il critica si il injura si il scoate din sarite.Au fost momente cind el nu a putut sa taca si s-a revoltat deoarece e om ca toti oamnei,are si el inima si suflet https://www.youtube.com/watch?v=4Ep8hUfS47I .Eu chiar nu inteleg oamenii care mereu sunt negativi si mereu spun ceva urit despre o persoana pe care nu o cunosc,asa oameni sunt,sunt,eu nici nu gasesc cuvint ca sa va spun cine sunt ei... .Acest film cred ca ma invatat sa nu trag atentie parerilor negative si sa fac mereu ceea ce eu vreau si ceea ce cred eu ca este corect.Eu pot sa va spun doar sa fiti in primul rind oamnei,nu animale cum sunt unii si niciodata sa nu judecati o persoana pe care nu o cunosteti.De ce multi cred ca daca Justin are multi bani si popularitate viata lui e ideala? despre care viata ideala poate merge vorba cind nu ai libertate? cind mereu trebuie sa fii primul si cind mereu toti asteapta ceva de la tine? Nu stiu cum voua,dar mie serios imi este jale de el....eu am plins la acest film.... .Sper sa intelegeti si voi ce a vrut sa spuna Justin prin acest film si de azi inainte sa fiti mai buni cu cei din jur si sa aveti opinie proprie.❤
Iata unde puteti privi acest film ---> https://www.youtube.com/watch?v=mA7cOXG7Xsw#_=_

Liliana Bucatar?:D

Buna la toti!:D
Ieri dupa ce am terminat de scris pe blog m-am dus si am facut mincare:D hahaahha:D da Liliana face mincare foarte "serioasa si grea":D.In general eu iubesc sa prepar ceva numai ca de multe ori nu se primeste chiar asa cum vreau eu:D si degustator e intodeuna sora mea:D si daca ceva ea inca e vie,asta da dovada de ceea ca mincarea mea o poti minca:D.Deci eu am preparat paste cu branza si toata familia mea a mincat si se simtiau parca bine:D inseamna ca eu totusi progresez:D.Dupa ce am facut EU mincare,m-am dus sa ma uit la 2 filme(care sunt ele o sa scriu in alt post) si la al 2 am plins deoarece nu am putut sa ma abtin... .Dupa ce am privit filmele m-am dus sa ma plimb cu o prietena si am avut norocul sa ne ducem acasa prin ploaie:D.Cred ca e bine ca ploua acum vara,dar pe mine asta ma enerveaza... .Stiti ce am aflta eu ieri?:D ca daca vreti sa aveti dintii albi trebuie sa vii spalati cu sare:D numai ca nu iodata deoarece cea iodata nu e buna si e chimie tot.... .Eu nu stiu daca aceasta metoda are efect,dar cred ca o sa incerc si incercati si voi.
Azi eu inca nu stiu ce o sa fac deoarece afara e noros si parca vad ca o sa ploaie.
Si inca ceva:) eu nu mai am nevoie de moderatori in grupa deoarece am deja 3 si cred ca ajunge de aceea va  rog sa nu imi mai scrieti mesaje pe asa tema(fara suparare))).
O zi buna la toti!<3






miercuri, 25 iunie 2014

Ziua de azi.

Buna la toti!
De 2 zile eu nu am pus pe blog deoarece eram ocupata cu alt ceva,dar de azi inainte o sa pun cel putin cite un post pe zi.Azi eu m-am sculat la ora 12 :D si acum e deja ora 13:13 si eu inca nu am mincat nimic deoarece eu mi-am pus in gind sa maninc numai o data pe zi:D.Azi pe la ora 13 ma suna tata de pe skype mobil si a inceput sa se rida,dupa care ma intreaba pentru ce mie aitea haine:D.Eu deodata nu prea am inteles despre ce merge vorba,dar dupa mi-am adus aminte ca tata nu stia ca eu din nou am dat comanda de pe Bershka si cred ca ele deja au venit:D.Ma rid si eu si dupa ii spun ca era pe site reducere 50% si eu nu am putut sa nu imi comand ceva :D.Tata a inteles si a spus ca mi le plateste,dar alta data cind o sa mai comand ceva sa comand si pentru sora mea deoarece ea mititica tace si nu spune nimic... . Eu de mult avea ei sa ii comand,dar acolo haine pentru virsta ei nu sunt de aceea o sa trebuiasca sa caut pentru ea de pe alt site)).
Mai jos eu v-am pus hainele care le-am comandat de pe Bershka.Cred ca pina o sa vina tata o sa mai comand si ceva pentru sora mea.
Ieri mi-au spus notele de la examene si eu am:
10-l. franceza
8-l.romana
8-matematica
Eu cred ca e destul de norm)).
Ieri eu am inceput din nou sa ma ocup de grupa mea de pe odnok care e cu statusuri si am pus acolo 3 moderatori care zilnic o sa adauge statusuri,iar eu o sa mai fac poze cu "Suflet Singur" deoarece eu nu pot sa adaug si statusuri si sa fac si poze.Iata adresa de la grupa --> http://www.odnoklassniki.ru/stop20
O zi buna la toti!






duminică, 22 iunie 2014

+2 filme COSMOS ❤

Salut la toti!
Ieri eu de tare ce nu am avut ce face mi-am cumparat un pachet sa seminte si am inceput sa caut niste filme interesante 2014.Primul care l-am privit se numeste "Смешанные" e comedie si atit de mult am ris la acest film ca deja plingeam:D.Daca vreti sa va ridicati dispozitia sau cautati o comedie buna eu va recomand acest film si mai ales ca calitatea e bunisoara.
Iata unde il puteti privi ---> http://kinogo.net/4869-smeshannye-2014.html



Trailer:

Al doilea film deja nu e comedie ,dar e la fel de captivant si interesant si se numeste "13-й район: Кирпичные особняки".In acest film a jucat Paul Walker D-zeu sa-l ierte.A fost un actor foarte bun si un om talentat si eu ca un mare fan al filmului "Furios si Iute" adica "Форсаж" m-am intristat foarte mult cind am auzit ca Paul murit deoarece fara el acest film nu va mai fi la fel.13-й район e ultimul film in care sa filmat Walker si care a demonstrat inca odata cit de bun este si ce actor a pierdut aceasta lume.
Iata unde puteti privi filmul in calitate buna --> 
http://kinogo.net/4789-13-rayon-3-kirpichnye-osobnyakiev-2014.html



Trailer:

sâmbătă, 21 iunie 2014

Ce mai nou la mine))

Buna la toti!
Ieri a fost balul de absolvire a cl. a 12 si eu cu Dana si mama ei si mama mea am fost prezente la acest eveniment frumos:D.Mi-a placut muzica si in general a fost interesant si bine organizat:).Tot ieri eu am inceput din nou sa desenez.Eu pina acum nu prea desenam deoarece nu vroiam si asta nu imi aducea nici o placere insa ieri nu stiu ce a dat peste mine si am inceput din nou:D.Desenele sunt destul de simple asa ca nu e nimic neobisnuit:D.Azi dimineaza pe la vre-o ora 8 sau 9 eu am hotarit sa mai intru pe Bershka si sa mai vad ce haine au aparut.Cind ma uit eu acolo peste tot reduceri de 50%:D.Desigur ca nu am putut sa inchid ochii de aceea mi-am comandat citeva haine:D chiar daca ele mie nu tare imi trebuiesc,dar cu reducere se poate de cumparat:D.Daca am dat eu peste asa o zi norocoasa am intrat si pe Stradivarius:D si acolo la fel reduceri:D si normal ca eu iarasi nu am putut sa ma abtin si mi-am comandat o pereche de ochelari si de ghete:D.Cred ca hainele o sa mi le aduca deja tat cind va veni acasa si mai exacte pe la ziua mea,poate putin mai degraba)).



 





joi, 19 iunie 2014

Planurile mele pentru aceasta vara?

Salut la toti!
Multi ma roaga sa scriu pe blog despre planurile mele pentru aceasta vara si daca sa vorbim serios eu nu prea mi-am facut planuri pe vara aceasta deoarece ma gindeam ca am examene si ca dupa ce ele vor trece sa imi fac deja planuri.Iata ca au trecut 7 zile dupa ce am dat ultimul examen si eu tot nu mi-am facut un plan.Nu stiu de ce,dar mi se pare ca vara aceasta nu va fi ca vara trecuta,nu va fi asa interesanta si neuitata.Multi isi gasesc ceva ocupatii vara insa eu nici macar nu mi-am dat interes ca sa caut ceva cu ce sa ma ocup toata vara in afara de poze si tot ce e legat de ele.Am vrut eu sa ma duc sa imi caut un serviciu pe 2 luni,dar parintii nu imi permit si mai ales ca nimeni nu o sa ma primeasca deoarece am 15 ani adica aproape 16:D.Iata eu sunt asa om care nu iubeste sa se odihneasca la mare si cred ca cei care au citit blog-ul meu vechi vara trecuta stiu ca eu nu iubesc sa ma bronzez si ca eu nu pot inota:D.Vara perfecta pentru mine ar fi ca eu sa calatoresc in diferite tari,orase,dar ca sa stau la soare si sa nu fac nimic e pur si simplu dupa parerea mea pirdere de timp.Stiu ca multi nu vor fi de acord cu mine deoarece majoritatea moldovenilor iubesc vara sa plece la mare,dar iata eu nu.Eu invidiez foarte mult oamenii care locuiesc in Los Angeles  deoarece acolo tinerii intradevar stiu ce e aia distractie si ei stiu a trai din plin viata si la ei e o atmosfera mai diferita de a noastra asa ca haideti vara aceasta sa ne ducem in Los Angeles sau in RIO :D . 




marți, 17 iunie 2014

Piesele preferate din luna iunie

1.Sam Tsui and Christina Grimmie – Just A Dream

2.Nicki Minaj – Pills N Potions

3.Becky G feat. Pitbull - Can't Get Enough


4.Iggy Azalea – Fancy (feat. Charli XCX)


5.M83 – Wait (Kygo Remix)

My life #2

Dupa cum stiti eu am un proiect pe blog care poarta denumirea de "My life".In asa posturi eu raspund la intrebari legate de viata mea care voi le dati pe ask.fm.
"My life #1" ---> http://beauty-lc.blogspot.com/2014/04/my-life-1.html

1.ce planuri ai de viitor, adica in ce profesie te vezi?
Am multe planuri,dar nu cred ca voi putea realiza tot ce mi-am propus.Intrebarea cu profesia inca este pentru mine foarte grea deoarece nu m-am hotarit si cred ca mai am nevoie de putin timp pentru a putea raspunde la ea concret.Sper ca pina la sfirsit de vara sa ajung la o decizie.:)

2.
Plingi des?Esti sentimentala?Nu pling des deoarece nu am un motiv atit de mare pentru a plinge,dar de felul meu sunt destul de sentimentala insa acum in ultimul timp am observat ac m-am schimbat si nu mai sunt asa.

3.
Ai vrut vreodata sa mori ?Nu.Eu sunt un om pozitiv si optimist de aceea niciodata nu am vrut sa mor.Au fost momente cind am vrut sa uit ceva,dar sa mor nu am vrut niciodata.

4.
cum ai vrea sa fie familia pe care tio vei crea?O intrebare foarte buna.Chiar daca eu acum sunt la o virsta destul de frageda si posibil ca acum eu nu prea inteleg cum sa conduc o familie sau ceva de genu,dar gindul ca o voi avea cindva mereu persista.In primul rind eu vreau ca familia pe care o voi construi alaturi de persoana iubita sa fie una unita,fara minciuni si fara injurarti si maltratare.Sa nu ducem lipsa de ceva si mereu sa ne intelegem bine.

5.
La ce visai cind erai mica?Cred ca cel mai mare vis al meu a fost sa devin cintareata:D deoarece eu ma uitam pe atunci la Hannah Montana si urmarind modul ei de viata eu credeam ca e ceva frumos si asa o viata e ideala.A da si am uitata sa va spun ca mama imi povestea ca cind eram mica cintam prin casa imbracata in hainele bunicii:D....mdea :D copiii....:D

6.
Cum te numesc parintii acasa? cum esti dezmierdata? ai porecle?Parintii cind ma dezmiarda imi spun Liliancik,dar de obicei ma numesc Liliana:).

Am raspuns doar la 6 intrebari deoarece doar acestea mi-au parut interesante.:)



босиком по городу & Годзилла

Salut la toti!
Saptamina trecuta eu am privit 2 filme 2014 care sunt foarte interesante ambele.
Primul este "босиком по городу" care e un film romantic si care intradevar trebuie vizionat deoarece e foarte simplu,dar in acelasi timp e placut.Merge vorba despre o femeie si un barbat care aveau o viata destul de grea si iata ca ei s-au cunoscut.Nu vreau sa va spun cum si unde si ce a fost mai departe deoarece vreau ca voi singuri sa va uitati si sa intelegeti totul.
Iata unde puteti privi filmul --> http://filmix.net/dramy/86541-bosikom-barefoot-2014.html

Trailer in rusă))


Al doilea film vizionat e "Годзилла" si e foarte,foarte interesant deoarece e actiune mereu,iar mie imi plac asa filme de aceea cei care la fel le adora asteptati pina va aparea calitatea buna la film si dupa uitativa deoarece eu l-am privit in calitatea rea si nu e aceea ca cind il privesti in calitatea HD:)
Iata unde il puteti privi in calitatea nu foarte buna --> http://kinogo.net/4079-godzillas-2014.html

Trailer in rusă))




Fotosesie/studio|VR

Buna la toti!
In acest post am pus pozele de la fotosesia care a avut loc pe 15 iunie in parcul "Andries" din Balti.
Majoritatea pozelor facute de Viktor Reznikov (http://www.odnoklassniki.ru/victorreznikov) mi-au placut foarte mult si calitatea la poze e buna cind le pui pe OK si in general pe orice retea de socializare ele vor fi frumoase si calitative.Mi-a placut modul in care el lucreaza si este un baiat destul de talentat care depune foarte multa munca pentru a redacta poza in asa fel ca ea sa fie frumoasa.Cu siguranta ca asta nu e ultima fotosesie care mi-a facut acest fotograf deoarece dupa cum v-am spus mi-au placut foarte mult pozele.Daca cineva din voi intradevar doreste niste fotografii extraordinare la un pret real pai puteti sa imi scrieti mie pe ODNOK sau lui Victor si el o sa va spuna la ce pret e totul.














duminică, 15 iunie 2014

Ziua de azi:D

Buna la toti!
Azi eu am fost la Balti deoarece aveam o fotosesie la un fotograf din Balti pe nume Viktor Reznikov ---> http://www.odnoklassniki.ru/victorreznikov
Fotosesia a tinu o ora dupa care eu cu o prietena am plecat la Patria sa mincam pizza deoarece mie acolo imi place cum o face.Am intrat noi inauntru si mai pe scurt mai bine nu intram deoarece am asteptat vre-o 15 min pina mi-a adus meniul si inca 10 pina s-a apropiat ca sa ii spunem comanda,dupa care peste 10 min mi-a adus sucul si 20-30 min tot asteptat sa imi aduca si pizza,dar cum se vedea ei nu aveau de gind sa o faca....
Eu m-am inervat,am luat si am platit sucul cela si am plecat la Andy's Pizza....
Acolo tot am asteptat putin deoarece era multa lume ,dar peste 30 min. dupa comanda mi-a adus pizza.
La Andy's am stat undeva o ora,poate mai mult.Dupa ce am iesit din pitarie am fost in Elite 2 si Dana a probat citeva rochii lungi si dupa ne-am dus in centru si apoi la autogara.Am venit acasa pe la ora 18 undeva.
Acum eu stau si astept ca acel fotograf sa imi trimita pozele si eu sa le pun pe net,dar cred ca deja miine le voi pune.:)



 




sâmbătă, 14 iunie 2014

Ce incaltaminte e la moda vara aceasta?


Salut la toti!
Eu pina acum va puneam pe blog doar hainele care sunt in moda vara aceasta,dar acum o sa va pun incaltamintea care e in moda.Cred ca in primul rind sunt "Converse" deoarece ele au ani de cind nu ies din moda asa ca fara nici o grija puteti cumpara Converse.


Am mai observat eu ca in moda sunt si ghetele care au platforma groasa.Multe firme populare (Stradivarius,Bershka,Pull&Bear...) produc asa tip de ghete.

Pe linga ghete mai sunt in moda un fel de sandale care eu niciodata in viata nu avea sa le port:D insa in America bloggerii chiar le poarta:D.


Inca o pereche de sandale care au cucerit tumblr adunind mii de laikuri sunt la fel de la firma TOPSHOP si mie ele chiar mi-au placut<3


Iata cam asa incaltaminte e acum in moda si nustiu cum voi,dar eu prefer mai mult ghetele decit sandalele celea roz:D.Niciodata sa nu va uitati la moda deoarece de multe ori ea e putin stranie.Cel mai bine e sa cumperi ceea ce iti place si in ce iti este confortabil:)